Open

Inloggen

Online Boekhouden: Wijziging inlogpagina Online Boekhouden

De loginpagina voor Online Boekhouden wordt tijdens ons onderhoudsmoment van 12 november 2014 (van 18.00 – 23.59 uur) vervangen. U kunt tijdens dit onderhoud geen gebruik maken van Countus Online Boekhouden. Wat verandert er voor u? De nieuwe inlogpagina ziet er anders uit en heeft een ander webadres. Op www.countus.nl/inloggen vindt u altijd de juiste link naar Online Boekhouden. Na de werkzaamheden zal deze link u naar de juiste pagina sturen. Het webadres van de nieuwe inlogpagina is: https://web.countus.nl/vpn/index.html Heeft u een snelkoppeling naar de huidige inlogpagina, dan dient u deze te verwijderen en opnieuw te maken.

Inloggen Online Boekhouden

Microsoft heeft Internet Explorer 10 en 11 via Windows update beschikbaar gesteld voor systemen met Windows 7 en 8. Indien je gebruik maakt van Internet Explorer 10 of 11 moet je de volgende handeling uitvoeren om met Online Boekhouden te kunnen werken:

  • Klik in de werkbalk op 'extra' en kies voor 'instellingen voor compatibiliteitsweergave'. (Druk op de Alt-toets als u de  werkbalk met de knop 'extra' niet ziet.)
  • Voeg de website countus.nl toe.
  • Sluit het venster.
  • Hierna kunt u uw inloggegevens invoeren.

Service window

Iedere 2e woensdag van de maand werken wij van 18.00 uur tot 24.00 uur aan onze digitale diensten (service window). Het is mogelijk dat Countus Online op dit tijdstip (tijdelijk) niet beschikbaar is.

 

Storing melden

Is u iets opgevallen? Meld het ons, dan kijken wij ernaar.

Storing melden
Volg ons